Hadise, mayoya benzeyen sahne giysisiyle 10. Yıl Marşı'nı okudu. Eski sevgilisi Sinan Akçıl, sosyal medyada eleştiri yaparak, "Çıktık 'açık' alınla 10 yılda her savaştan" dedi.

Özel yaşamının yanı sıra sahne giysileri ve danslarıyla sık sık adından söz ettiren Hadise, önceki gün verdiği konserde mayoya benzeyen giysisiyle 10. Yıl Marşı'nı okudu. Hadise'nin mayolu sahne giysisiyle marş söylemesine eski sevgilisi Sinan Akçıl'dan yorum gecikmedi.

"ÇIKTIK AÇIK ALINLA 10 YILDA HER SAVAŞTA"

Hadise'nin görüntülerinin sosyal medyada yayılmasının peşinden sahne giysisine eleştiri yağdı. Tepki gösterenlerden biri de Hadise'nin eski aşkı Sinan Akçıl oldu. Akçıl sevgilisinin görüntüsü üstünden isim vermeden "Çıktık 'açık' alınla 10 yılda her savaştan" ifadelerini kullandı.

İnci Taneleri'ne taze kan: Ünlü oyuncu kadroya dahil oldu İnci Taneleri'ne taze kan: Ünlü oyuncu kadroya dahil oldu

Hadise Nin Mayolu Kiyafetiyle Mars Soylemesine 17373717 8038 M

İLİŞKİLERİ OLAYLI BİTMİŞTİ

Hadise ve Sinan Akçıl seneler önce aşk yaşamış ama bir anda ilişkilerini bitirme kararı almıştı. İkili, 2011 senesinde aynı zamanda albüm çıkarmış ve aralarında bir poster gerilimi yaşanmıştı. Ayrılık sonrası nispet yapmak isteyen Hadise, Sinan Akçıl'ın evinin karşısında posterini astırmıştı.

Hadise Nin Mayolu Kiyafetiyle Mars Soylemesine 17373717 6054 M

Hadise Nin Mayolu Kiyafetiyle Mars Soylemesine 17373717 1985 M

Editör: Selda Manduz