• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 68.000 %1.19
  • ETHERIUM 3.265 %0.06
24°
15 saat önce Politika

Osman Kavala ve Gezi Davası'ndan tutuklanan isimlerle görüşme yapacağını açıklayan Tuğrul Türkeş, sosyal medya hesabından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a tepki gösterdi.

15 saat önce Politika

Mardin Derik'te DEDAŞ’ın elektrik trafolarını sökmesine karşı çıkan köylülerden dört kişi gözaltına alındı.

15 saat önce Medya

Mezopotamya Ajansı’nın 'mezopotamyaajansi.net' olan alan adı erişime engellendi.

15 saat önce Spor

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in forması giyen Arda Güler, Madrid'e gidecek ve takımla sezon öncesi çalışmalara başlayacak.

15 saat önce Politika

Erdoğan’ın belediyelerin kamu kurumlarına olan SGK borçlarının tahsil edileceğine ilişkin açıklamasına Diyarbakır ve Van Büyükşehir Belediyeleri, “Kayyımların borcunu ödüyoruz” yanıtını verdi.

16 saat önce Politika

Meclis'te AKP’li vekillerin tekme ve yumruklu saldırısına uğrayan DEM Partili Ali Bozan, "Tek bir adım geri atan namerttir. Sokakta da Meclis'te de sözünü söylemekten sakınan namert olsun" dedi.

1 gün önce Politika

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Meclis Genel Kurulu'nda DEM Partili milletvekilini darbeden AKP Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu'nu tebrik etti.

1 gün önce Güncel

Van’da yaya geçidine yazılan ‘Pêşî peya’ (Önca yaya) yazısı kimliği belirsiz kişilerce boyanıp 'Türkiye Türk’tür Türk kalacak’ yazıldı.

1 gün önce Politika

Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay, faiz indirimi söylentileri hakkında açıklamalarda bulundu.

1 gün önce Kültür-Sanat

Netflix, başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in paylaştığı “Şahmaran” dizisinin ikinci sezonundan fragman paylaştı.