Süper Lig'de Fenerbahçe ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Galatasaray'da sıcak gelişmeler peş peşe yaşanmaya devam ediyor.

Spor muhabiri Ali Naci Küçük'ün son dakika olarak duyurduğu habere göre, Icardi'ye ABD'den yıllık 20-25 milyon euroluk bir teklif geldi.

30 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDILAR

Küçük, sürpriz transfer ile ilgili şu açıklamalarda bulunmuş oldu:

Sakaryaspor, Amedspor'u 'kararttı' Sakaryaspor, Amedspor'u 'kararttı'

"Hiç konuşulmayan bir detay. Icardi’ye Amerika’dan gelen teklif senelik 20-25 milyon euro bandına. Çok ciddi bir rakam teklif etmişler. Bunu eşi Wanda Nara da biliyor. Icardi, geçen yıl Suudi Arabistan’dan gelen 30 milyon euroluk net teklifi Galatasaray’da kalmak için reddetti. Bu kez teklifin geldiği yer Amerika. 25 Mayıs’tan sonra göreve gelen yönetim, Erden Timur kalırsa Icardi’yi ikna edeceğini düşünüyorum."

ICARDİ VEDA EDİYOR MU?

Sezon başında Suudi Arabistan'dan gelen 30 milyon euroluk teklifi reddeden Icardi'nin bu astronomik teklife sıcak baktığı ve Galatasaray'dan ayrılmaya hazır olduğu öğrenildi.

Küçük, Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın da bu tekliften haberdar olduğunu ve onay verdiğini kaydetti.

Icardi'nin Sözleşmesi:

Transfermarkt'a göre piyasa değeri 18 milyon euro olarak gösterilen 31 yaşındaki Arjantinli golcü Icardi, bu sezon forma giydiği 45 maçta 30 gol attı, 12 asist yaptı. Icardi'nin Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Editör: Selda Manduz