Kızılcık Şerbeti 48. bölümde şoke eden gelişme yaşandı. Bu akşam yeni bölümüyle ekran karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti Nilay'ın çocuğunun babası kim sorusu dizinin sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor.

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölümleri ilgiyle takip ediliyor. Dizinin yayınlanan fragmanında Nilay ve Mustafa arasındaki diyalog izleyicileri şoke etti.

Kızılcık Şerbeti bebek Abdullah'ın babası kim sorusu da bu haftaki bölüm sebebiyle izleyicilerin en çok merak ettiği sorular arasında yer alıyor.

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Mustafa çocuk sahibi olmasının imkansız olduğunu öğrenmişti. Eşi Nilay’ın hamile olması sebebiyle çılgına dönen Mustafa çocuğun kendisinden olmadığını düşünerek "Boşanıyorum senden. O bebeğin benden olmadığını biliyorum." dedi.

Nilay’ın bu tavırlar karşısında verdiği cevap ise tüm izleyicileri şoke etti. Peki, Kızılcık Şerbeti Nilay’ın çocuğu kimden?

KIZILCIK ŞERBETİ NİLAY’IN ÇOCUĞU KİMDEN?

Gold Film imzalı Kızılcık Şerbeti’nin 26 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak bölümün fragmanında Mustafa ile Nilay arasındaki diyalog izleyicileri şaşırttı. Dizinin önceki bölümlerinde Mustafa, doktorlardan aldığı rapora göre biyolojik olarak baba olamayacağını öğrenmişti. Kızılcık Şerbeti’nin 48.bölüm bölüm fragmanında Mustafa’nın Nilay'a boşanma davası açtığı gösteriliyor. Nilay'ın boşanma celbini gördükten sonra "Mustafa bu ne?" sorusuna karşılık Mustafa "Boşanıyorum senden. O bebeğin benden olmadığını biliyorum" cevabını veriyor. 

KIZILCIK ŞERBETİ ABDULLAH’IN BABASI KİM, ÇOCUK MUSTAFA’DAN MI?

Mustafa bebeğinin kendisinden olmadığını düşünüyor. Nilay ise gördüğü tavır karşısında sinirlenerek "Çocuk senden değil, rahatladın mı?" diyerek şiddetli bir karşılık veriyor. Mustafa'nın siniri gözlerinden okunurken, Nilay'ın bebeğin babası ile ilgili vereceği yeni bilgiler merakla bekleniyor. Kızılcık Şerbeti dizisinden Nilay’ın çocuğunun kimden olduğu henüz bilinmiyor. Dizinin bu akşam yayınlanan bölümünde ya da ilerleyen bölümlerinde gelecek gelişmelerle birlikte çocuğun kimden olduğu netlik kazanabilir.

KIZILCIK ŞERBETİ NİLAY MUSTAFA'YI ALDATTI MI?

Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümlerinde yaşanan olaylardan sonra Nilay'ın Mustafa'yı aldatıp aldatmadığı izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Bazı izleyiciler Nilay'ın kocasını aldattığını düşünüyor. Bazı sosyal medya kullanıcıları, İhsan'ın Nilay'ın gerçek abisi olmadığını ve kocasını İhsan'la aldattığı yönünde yorumlarda bulundu.

Bazı izleyiciler ise Nilay'ın kocasını aldatmadığını savundu. Onlara göre Nilay, Mustafa'nın kısır oluşundan haberdardı. Bu yüzden çocuk sahibi olabilmek için sperm bankasına başvurdu.

Bir diğer görüş ise testlerin karışma ihtimali. İzleyicilerin bir kısmı da hastanede bir karışıklık olduğunu ve testlerin doğru olmadığını belirtti.

Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan oyuncular veda mesajları paylaştı Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan oyuncular veda mesajları paylaştı

Feyza Civelek'in hayat verdiği Nilay ile Emrah Altıntoprak'ın canlandırdığı Mustafa, örnek bir çift olarak dizide yer alıyor. Özellikle Nilay'ın eşine olan sonsuz güveni, izleyicilerin beğenisini topluyor.

Ancak son bölüm herkesi şoke etti. Abdullah'ı kucaklarına alan çiftin, çocuklarının olamayacağı anlaşıldı. Mustafa'nın kısır olduğunu öğrenmesi, Nilay'ın kocasını aldattığı iddiasını gündeme getirdi.

Nilay'ın kocasını aldatıp aldatmadığı ve bebek Abdullah'ın babasının kim olduğu yeni bölümde belli olacak.

Kaynak: Hürriyet


Editör: Selda Manduz