Başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz'in paylaştığı dizi, reytinglerde büyük ilgi görüyor.

Yapımcılığını üstlenen Ömür Atay ve Özgür Sevimli'nin yönettiği dizi, senaryosuyla da Şükrü Necati Şahin'in imzasını taşıyor.

Sosyal medyada geniş yankı uyandıran diziden beklenen yeni fragman da yayınlandı. İzleyiciler, Zeynep ve Meryem'in hayallerinin sarsılacağı yeni bölümü merakla bekliyor.

ZEYNEP VE MERYEM YAKALANIYOR MU?

FOX TV'nin heyecanla takip edilen dizilerinden biri olan Kızıl Goncalar, yeni bölüm fragmanı ile izleyiciyi meraklandırdı. Dizinin yeni bölümünde Zeynep'in hayalleri tehlikeye düşüyor. Levent'in Zeynep'i kurtarma çabaları beklenmedik bir engelle karşılaşıyor. Meryem, kızının geleceği için kurduğu umutlarını Naim'in ve tarikatın karanlık planları nedeniyle gölgelenmiş görüyor.

Yalı Çapkını'nda gündem olan son: Afra Saraçoğlu diziden ayrıldı mı? Yalı Çapkını'nda gündem olan son: Afra Saraçoğlu diziden ayrıldı mı?

Kızını kurtarmak için umutlarını kaybetmeyen Meryem, Naim'in ve tarikatın hain planları karşısında gerçeği öğreniyor. Bu gerçekle yüzleşen Meryem, kızını koruma adına kararlı bir mücadeleye girişiyor. Cüneyd Efendi ile evlilik yoluna giren Zeynep'in geleceği belirsizliğe gömülmüşken, Meryem'in kızını kurtarma mücadelesi izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Kaynak: ABC

Editör: Selda Manduz