'Kızılcık Şerbeti' dizisinde Alev karakterini canlandıran oyuncu Müjde Uzman sette astım krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Uzman, hastane odasından yaptığı paylaşımlarda "Tükendim" başlıklı bir yazı yayınladı.

Uzman'ın paylaşımlarının ardından dizi setinin makyözü Esra Okumuş da "Tükenmişlik sendromuna yakalandım. Çok çok fazla tükendim" diyerek bir video paylaştı. 'Kızılcık Şerbeti' izleyicileri, Okumuş'un Müjde Uzman'ı ti'ye aldığını belirterek tepki gösterdi.

'LÜTFEN SAKİN OLALIM, SORUN YOK'

Müjde Uzman da Okumuş'un videosunu paylaşıp "Esra’cığımın dalga geçmek gibi bir durumu yok, kelimeler, hisler, yalnızca bana ait değiller. Günlerdir böyle hissettiğini benimle paylaşan yüzlerce kişinin mesajını okuyorum. Esra da hissedebilir. Paylaşabilir. Lütfen sakin olalım, sorun yok, iyilik güzellik, empati vs. derken birbirimizi kırmayalım boşuna" notunu düştü.

Tepkiler büyüyünce dizinin yapımcısı Faruk Turgut "Oyuncumuz Müjde Uzman'ın paylaşımı sonrası, set makyözümüzün yaptığı paylaşım hoş olmamıştır. Gereği yapılacaktır” dedi.

Dizinin yapım şirketi Gold Film, çektiği video nedeniyle makyözün işine son verildiğini duyurdu.

Editör: Selda Manduz