Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezon finaline saatler kala teoriler de çoğalmaya başladı. Peki şimdi ne olacak.

İki sezondur Show TV ekranlarında yayınlanan Gold Yapım imzalı Kızılcık Şerbeti, ikinci sezon finali ile ara veriyor.

Cuma akşama yayınlanacak olan bölümde Görkem ile Ömer'in yaşadığı tek gecelik ilişkinin ortaya çıkması sonrası yaşananlarla Alev'in doğum sancıları ön planda görünüyor.

Yalı Çapkını'nda gündem olan son: Afra Saraçoğlu diziden ayrıldı mı? Yalı Çapkını'nda gündem olan son: Afra Saraçoğlu diziden ayrıldı mı?

Peki Feyza Civelek'in canlandırdığı Nilay karakterinin 'biri düştü' feryadı kimi işaret ediyor: Bu akşam yanıt bulması beklenen soru için ortaya atılan 3 seçenek var:

Fatih Ünal: Yeni eşi Görkem'in amcası ile birlikte olduğunu öğrenen Fatih'in Özge Özacar'ın canlandırdığı Görkem karakteri tarafından aşağı atılmış olma ihtimali var. Doğa'nın yaşadığı şok, bunun bir işareti olarak sayılıyor.

Mustafa Ünal: Fatih'in ağabeyi ve Nilay'ın eşi olan Mustafa, Görkem ve Fatih kavga ettikleri sırada yanlarında duruyor. Çıkan arbedede başından yaralanan Mustafa'nın yardım çağırmak için pencereye yaklaştığı bir an dengesini kaybedip düştüğü iddiası da sıklıkla konuşulan seçeneklerden biri.

Görkem Ünal: Ünal ailesine hızlı bir giriş yapan Görkem, annesinin ölümüyle psikolojik olarak büyük bir çıkmaza girmişti. Doğukan Güngör'ün canlandırdığı Fatih karakteriye tanışıp evlenmeden önce, Barış Kılıç'ın canlandırdığı Ömer (Fatih'in amcası) ile tek gecelik bir ilişki yaşadığı ortaya çıkınca, intihar etmiş olabileceği akıllara geldi.

Odatv Yayın Danışmanı Sina Koloğlu, Görkem'in intihar etmeyeceğini ve Özge Özacar'ın üçüncü sezonda da ekipte yer alacağını öğrendi.

Öte yandan Kıvılcım'ın, eşi Ömer hakkında öğrendiği sır sonrası nasıl bir tepki vereceği hakkında en ufak bir ipucu yok...Yüksek çıkışları ile bilinen ve Evrim Alasya'nın canlandırdığı Kıvılcım'ın yine iddialı bir çıkış yapması bekleniyor.

Doğa cephesinde ise yeni sezonda sürprizler bekleniyor: Giray ile yakınlaşan ve yeni bir aşka yelken açan Doğa'nın, Giray hakkında olumsuz şeylere şahit olacağı ve yine hayal kırıklığı dolu günler yaşayacağı tahmin ediliyor.

Müjde Uzman, ikinci sezon finali ile diziden ayrılıyor. Uzman'ın canlandırdığı Alev karakteri, Abdullah Ünal'dan hamile kalmıştı.

İkinci sezon fragmanında Alev'in sancılandığı ve sonrasında Berlin'e doğru yola çıktığını anlıyoruz. Ancak onu kötü bir son mu bekliyor yoksa Berlin seyahati gerçekleşiyor mu, yayından sonra belli olacak...

Diziden ayrılacak olan bir diğer isim de Umut karakterini canlandıra Serkan Tınmaz... Umut'un albüm çıkarması sonrası başka bir yerde yaşama kararı almış olması ya da Alev'e destek için onunla birlikte Berlin'e gitmesi tahmin ediliyor.

Çimen'i canlandıran Selin Türkmen de kadrodan ayrılıyor. Toplamda 4 ana oyuncu, Cuma günü yayınlanacak olan sezon finaliyle izleyiciye veda edecek.

Çimen karakterinin ise ani bir kararla yurt dışına eğitim almaya gideceği tahmin ediliyor.

Öte yandan aile içindeki bitmek bilmez krizler neticesinde Pembe Ünal'ın ciddi bir rahatsızlık yaşayacağı ve bu hastalığın üçüncü sezonda önemli bir etken olacağı konuşuluyor.

Editör: Selda Manduz