Siirt'te Bahçelievler Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi'nde bulunan kent Meydanında henüz bilinmeyen nedenle kavga çıktı. Karşılıklı silahların kullanıldığı kavgada Siirt Valisi Kızılkaya arada kalırken, iki kişi de yaralandı.

Yeni Siirt'in aktardığı habere göre yaralananlardan birinin bölgenin ünlü sanatçısı Cengiz Tan olduğu öğrenildi. Yaralanan sanatçı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Siirt Valisi Kızılkaya olayın ardından şöyle açıklama yaptı:

Mersin'de halay çekip slogan attıkları için hedef gösterilen dokuz genç tutuklandı Mersin'de halay çekip slogan attıkları için hedef gösterilen dokuz genç tutuklandı

İlimiz 15 Temmuz Demokrasi meydanı Fethi Serin camisi önünde bugün saat 17 sularında aralarında daha önce husumet bulunan dünür iki aile arasında silahlı kavga olayı meydana gelmiştir. Olay esnasında bizim de bir taziye vesilesi ile aynı noktada olmamız hasebiyle güvenlik güçlerinin kısa sürede olaya müdahale imkanı olmuştur. Bu olayda iki vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bilgisi bize intikal etmiştir. Olaya karışanların tamamı güvenlik güçlerimiz tarafından yakalanmıştır. Konu hakkında detaylı adli ve idari soruşturma yürütülmektedir. Detaylı bir şekilde yürütülen bu soruşturmanın neticesi kamuoyu ile paylaşacaktır. Bunun haricinde ifade edilen bilgilere de itimat edilmemesi kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Editör: Selda Manduz